Gevelrenovatie Ludreno

Laat uw gevel renoveren door Ludreno en u geniet van een mooie uitstraling van uw woning en u bespaart tegelijk ook op uw energiekosten! Een goed geïsoleerd huis is namelijk goed voor uw portefeuille!

Gevelbekleding & gevelisolatie

Gevelrenovatie & gevelisolatie

Bij een gevelrenovatie heeft u de keuze tussen verschillende materialen van gevelbekleding zoals houtmetaalsidingsrockpanels, … Afhankelijk van uw voorkeuren en budget helpen we u het juiste materiaal te kiezen voor uw gevelbekleding.

Bij een gevelrenovatie zorgen we niet alleen voor uw gevelbekleding maar ook voor uw gevelisolatie. Gevelisolatie is een van de meest efficiënte isolatietechnieken. Bij gevelisolatie behoudt de gevelmuur zijn warmte als de temperatuur afneemt.

Het is dus niet alleen een esthetisch voordeel maar ook energiebesparend. Daarnaast heeft u in vele situaties ook recht op de Vlaamse renovatiepremie.

Op zoek naar een gevelbekleder in regio Antwerpen?

Ludreno

Gevelrenovatie Antwerpen

Bent u op zoek naar een vakman voor het renoveren van uw gevel? Wenst u uw woning een nieuwe frisse uitstraling te geven en tegelijk beter te isoleren? Dan bent u bij Ludreno aan het juiste adres!

Ludreno

Laat uw gevel renoveren

Wat voor soort eerste indruk maakt uw huis momenteel op bezoekers?

Misschien is het tijd om uw gevel te laten vervangen. Bent u voor dat laatste op zoek naar een specialist voor zowel nieuwe gevelbekleding en een isolatieoplossing voor uw buitengevel? Gevelbekleding kan het aanzien van de gevel van een gebouw op een verbluffende en duurzame manier transformeren. Als gevolg hiervan zal de gevel van uw gebouw, evenals zijn algemene esthetische aantrekkingskracht, in de loop van de tijd een opmerkelijke verandering ondergaan.

Het renoveren van de buitenkant van een gebouw met hout of andere materialen staat bekend als externe renovatie.

Denkt u erover na om uw gevel te laten isoleren tijdens het vervangen van de gevelbekleding? Terwijl u uw gevel laat verbouwen, kunnen wij ook de isolatie op uw gevel vakkundig aanbrengen. U bespaart op termijn fors op uw energiekosten, u heeft meer wooncomfort, u voorkomt vochtproblemen en u beveiligd uw pand adequaat.

Ludreno is expert in het bekleden van gevels met verschillende soorten gevelbekledingsmaterialen.

Gevelrenovatie

Soorten gevelbekleding

Overzicht van de soorten gevelbekleding die wij plaatsen:

 • Houten gevelbekleding
 • Metalen gevelbekleding
 • PVC gevelbekleding
 • Crepi of gevelbepleistering
 • Sidings
 • Steenstrips
 • Leien
 • Gevelsteen
 • Vezelcement platen
 • Beton
 • Bakstenen
 • Spuitkurk

Gevelbekleding

Duurzaam & esthetisch

Uw gevel vraagt, net als uw dak, om het hoogste niveau van onderhoud en esthetische aantrekkingskracht. Als het om gevelbekleding gaat, gebruikt Ludreno enkel de meest kwalitatieve bouwmaterialen die in de bouw verkrijgbaar zijn. Ook kiezen wij steeds voor de meest duurzame en esthetische materialen. U kunt er zeker van zijn dat het uiteindelijke resultaat zowel prachtig als goed geïsoleerd is!

 1. De gevel van uw huis beschermt u en uw gezin tegen weerselementen zoals zon, wind, sneeuw, regen, vocht, enzovoort. Met andere woorden, de gevel van uw woning draagt bij aan de duurzaamheid van uw woning op de lange termijn.
 2. De buitenkant van uw huis heeft ook een esthetisch doel, zoals blijkt uit het feit dat de waarde ervan toeneemt als het aantrekkelijker oogt.
 3. Gevelbekleding wordt gebruikt in combinatie met gevelisolatie. Kortom, u zult op de lange termijn rendement op uw investering zien, omdat uw huis minder energie verbruikt en het dus voor u goedkoper is.
 4. Het is nu, meer dan ooit, hét moment om te investeren in gevelisolatie en -bekleding aangezien u kan genieten van de renovatiepremie van de Vlaamse Overheid!

Waarom kiezen voor Ludreno?

Vakmanschap in elk aspect van uw dak en/of renovatie.

Altijd volgens afspraak

Ons team doet er altijd alles aan om uw project op tijd klaar te hebben volgens afspraak.

Altijd bereikbaar

Zowel voor, tijdens als na de werken, zijn we altijd bereikbaar voor vragen en advies om u zo goed mogelijk te helpen.

1 aanspreekpunt

Bart De Beukeleer is meewerkend zaakvoerder en ook altijd uw aanspreekpunt zodat u weet waar u aan toe bent.

Wenst u graag vrijblijvend en gratis een prijsofferte te ontvangen?