Dakwerken Ludreno

Ludreno is een geregistreerd aannemer voor al uw dakwerken, zowel voor het plaatsen van nieuwe daken, een dakrenovatie en dak herstellingen. U kan bij ons terecht voor platte & hellende daken.

P

Dakwerken & dakrenovatie

Voor al je dakwerken kan je rekenen op het vakmanschap van Dakwerken Ludreno!

  • Algemene dakwerken & dak herstellingen
  • Dakbedekking & roofing
  • Nieuw dak & dakrenovatie
  • Plat dak & punt dak
  • Onderdak
  • Dakleien & dakpannen
  • Dakgoten, zinkwerken & loodwerken
  • Dakramen, Velux ramen & koepels

Op zoek naar een dakwerker in regio Antwerpen?

Ludreno

Dakwerken Antwerpen

Bent u op zoek naar een specialist in alle soorten dakwerken en dakrenovaties? Dan bent u bij Laat Uw Dak Renoveren aan het juiste adres!

Ludreno

Hellende daken

Heeft u onlangs een woning gekocht met een hellend dak en is uw dak aan vernieuwing toe? Bent u van plan om een hellend dak te plaatsen op uw nieuwe bedrijfspand dat slechts één schuine zijde heeft? Of bent u bezig met het plannen van een nieuwbouw? Welke stijl hellend dak uw gebouw ook heeft, u kunt er zeker van zijn dat uw dak in de bekwame handen is van een ervaren professional wanneer u met Ludreno samenwerkt.

Uw dak isoleert en verbetert de uitstraling van uw huis.

Het dak van uw gebouw is een van, zo niet het meest cruciale onderdeel van de constructie. Het helpt de warmte binnen te houden en beschermt tegelijkertijd de structuur tegen het meest barre weer. Het heeft dus een grote invloed op het comfort dat u thuis of op het werk geniet. De uitstraling van uw dak mag echter ook niet over het hoofd worden gezien, aangezien deze een aanzienlijke invloed heeft op de algemene stijl en uitstraling van uw gebouw.

Ludreno

Platte daken

Platte daken worden steeds populairder. Ze komen steeds vaker voor in moderne woningen en vooral bedrijfsgebouwen. Meestal ontdekken we ze op een toevoeging aan een oudere structuur. Maar of u nu aan het bouwen, verbouwen of opknappen bent, uw platte dak moet ten allen tijde waterdicht zijn. Daarom kiezen we enkel voor dakbedekkingsmaterialen die zich eerder betrouwbaar hebben bewezen en hun kwaliteit reeds hebben getoond: dakbedekking, beter gekend als roofing.

Roofing bestaat al jaren en wordt met de tijd steeds beter ontwikkeld, roofing is een synthetisch en elastisch rubber dat tientallen jaren meegaat zonder dat het vervangen hoeft te worden.

Een plat dak biedt echter meer voordelen dan alleen bescherming tegen vocht en weer. Het moet ook de warmte binnen kunnen houden. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor dakisolatie en zorgen onze professionele installateurs in overleg met u de isolatie die het beste bij uw constructie past.

Laat Uw Dak Renoveren

Dakrenovatie

Heeft u een verbouwing gepland? Bij een renovatieproject verdient het dak altijd de voorkeur om mee te beginnen omdat dit het meest zichtbare gedeelte is. Het dak van uw woning is een van de belangrijkste onderdelen van uw huis.

U kunt vertrouwen op de ervaring van Ludreno om uw dak te laten renoveren van A tot Z zonder dat u wich enige zorgen moet make, weeet dat uw dak bij ons in de beste handen is.

Dakherstelling nodig?

Is er een hevige storm geweest en heeft uw dak schade opgelopen? Komen er dakpannen uit de dakrand? Wat als u een probleem heeft dat onmiddellijk moet worden aangepakt? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! We zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk langs te komen om u te helpen.

Interesse in onze diensten?

Druk op onderstaande knop en omschrijf uw project. Wij informeren u graag over al uw keuzes en geven u gratis en vrijbljvend een prijsofferte!

Dakrenovatie van A tot Z

Of het nu gaat om een volledige dakrenovatie of een dakherstelling, Ludreno staat voor u klaar! Dakrenovatie is onze specialiteit waar we enorm trots op zijn. Bij ons kan u op beide oren slapen en er zeker van zijn dat wij uw dak in zijn oude schoonheid zullen herstellen.

Uiteraard overleggen we vooraf met u welke materialen en afwerkingen er zijn zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw project. Wij bieden deze hulp altijd gratis aan. Ongeacht het soort dakbedekkingsmateriaal dat wordt gebruikt, onze dakdekkers gebruiken altijd materialen van de beste kwaliteit waarvan is aangetoond dat ze in de loop van de jaren robuust en duurzaam zijn.

Ook is het mogelijk om een ​​volledig nieuw daksysteem te plaatsen; we kunnen echter ook de huidige dakbedekking verwijderen en vervangen door nieuwe, milieuvriendelijkere dakbedekking. Het is misschien ook een goed moment om te kijken naar dakisolatie terwijl wij uw oude dakbedekking voor u vervangen door nieuwe dakbedekking.

Door uw dak te laten isoleren kunt u flink besparen op uw energierekening. Wij geven u graag kosteloos advies en bespreken met u de verschillende mogelijkheden. Na het verwijderen van de oude dakbedekking, kunnen we in bepaalde gevallen mogelijk isolatie aan de buitenkant van de constructie aanbrengen voordat de nieuwe dakbedekking wordt geïnstalleerd.

Waarom kiezen voor Ludreno?

Vakmanschap in elk aspect van uw dak en/of renovatie.

Altijd volgens afspraak

Ons team doet er altijd alles aan om uw project op tijd klaar te hebben volgens afspraak.

Altijd bereikbaar

Zowel voor, tijdens als na de werken, zijn we altijd bereikbaar voor vragen en advies om u zo goed mogelijk te helpen.

1 aanspreekpunt

Bart De Beukeleer is meewerkend zaakvoerder en ook altijd uw aanspreekpunt zodat u weet waar u aan toe bent.

Wenst u graag vrijblijvend en gratis een prijsofferte te ontvangen?