Dakisolatie Ludreno

Dakisolatie laten plaatsen? Laat uw dak isoleren door Ludreno en bespaar op uw energiekosten. Doordat uw dak niet voldoende geïsoleerd is verspil je meer dan een kwart van de energie die u verbruikt. Een goed geïsoleerd dak is dus goed voor uw portefeuille.

Zolder isoleren

Dakisolatie

Waarom dakisolatie? Jaarlijkse energiebesparing van 30%, en een belastingvermindering op uw investering tot 40% en de Vlaamse dakisolatie premie tot 4,- p/m², enkel bij dakisolatie geplaatst door een erkend specialist.

  • Dakisolatie & Zolderisolatie
  • Dakisolatie bij nieuwbouw
  • Dakisolatie bij bestaand dak
  • Dakisolatie bij dakrenovatie (Sarking isolatie)

Op zoek naar een dakwerker in regio Antwerpen?

Ludreno

Dakisolatie Antwerpen

Bent u op zoek naar een vakman voor het plaatsen van dakisolatie? Dan bent u bij dakspecialist Ludreno aan het juiste adres!

Ludreno

Isolatie van uw dak

Wilt u uw dak laten isoleren in Antwerpen en omstreken? Contacteer dan Ludreno!

De juiste isolatie van uw woning begint bij de juiste isolatie van uw dak. Door ervoor te zorgen dat uw dak goed geïsoleerd is, krijgt u een aangenamere temperatuur in het hele huis. Warmte stijgt op en als uw dak niet goed geïsoleerd is verliest u ongeveer 25% van uw warmte.

Dakisolatie hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Wist u dat er premies van de Vlaamse Overheid zijn die u als fiscaal voordeel kunt genieten? Neem gerust een kijkje op deze link. Hierbij is het wel verplicht dat het plaatsen van uw dakisolatie door een gerenommeerde aannemer zoals Ludreno gebeurd.

Laat uw dak isoleren

Energiebesparing

Zeker is dat dakisolatie in geen enkel woningbouwproject over het hoofd mag worden gezien. Het is ongetwijfeld de moeite waard om zowel het dak van een bestaande woning als van een nieuwe woning te isoleren om het energieverbruik te verminderen. Als het om isoleren gaat, is het niet alleen essentieel om het juiste materiaal te kiezen, maar ook om de juiste locatie te kiezen. Doe daarom een beroep op dakspecialist Ludreno, wij bekijken uw project nauwkeurig en geven u gratis vrijblijvend advies.

Dakisolatie is zonder twijfel de meest eenvoudige energiebesparing die u kan doen. Zowel platte daken, schuine daken, puntdaken en zolders behoren tot de specialiteiten van Ludreno. Naast dakisolatie verzorgen wij ook gevelisolatie voor zowel woningen als bedrijfspanden. Naast het verhogen van de energie-efficiëntie van uw pand, zorgt gevelisolatie ook voor een prettiger uitzicht vanuit uw woning.

Dakisolatie

Zowel binnen als buiten!

Dakisolatie die van buitenaf wordt aangebracht, wordt vaak toegepast bij het plaatsen van een nieuwe dakbedekking. Het grote voordeel van het toepassen van dakisolatie van buitenaf is dat het isolatiemateriaal rond het hele dak kan worden aangebracht, wat erg gunstig is. Daarom zijn er geen gaten in de isolatie die de doorgang van warme lucht gedurende de zomer mogelijk maken.

Het is ook mogelijk om de binnenzijde van het dak te isoleren door een dunne extra wand aan de binnenzijde van de dakconstructie toe te voegen. Ook al is er een klein verlies aan beschikbare dakruimte, het voordeel is dat de dakbedekking niet verwijderd hoeft te worden. Op het gebied van isolatie kan het een moeilijke beslissing zijn om te beslissen of u isolatie van binnenuit of isolatie van buitenaf wilt gebruiken. U kunt altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Vrijwel alle daken die we hebben gerepareerd en geïsoleerd, voldoen aan of overtreffen de nieuwe isolatie-eisen. De hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs is de basis voor elke dakbehandeling die we bij Ludreno uitvoeren!

Waarom kiezen voor Ludreno?

Vakmanschap in elk aspect van uw dak en/of renovatie.

Altijd volgens afspraak

Ons team doet er altijd alles aan om uw project op tijd klaar te hebben volgens afspraak.

Altijd bereikbaar

Zowel voor, tijdens als na de werken, zijn we altijd bereikbaar voor vragen en advies om u zo goed mogelijk te helpen.

1 aanspreekpunt

Bart De Beukeleer is meewerkend zaakvoerder en ook altijd uw aanspreekpunt zodat u weet waar u aan toe bent.

Wenst u graag vrijblijvend en gratis een prijsofferte te ontvangen?